Torilla tavataan – Paniniauto Porin torilla

Lomalle lähdössä? Tänä koronakesänä 2020 moni lomareissu tehdään kotimaassa. Kuka sitä nyt Välimeren rannoille kaipaisikaan, kun hienoja rantoja löytyy lähempääkin.

Joko olet käynyt Porissa, Yyterin kuusi kilometriä pitkällä hiekkarannalla? Kannattaa käydä. Varsinkin nyt, kun Porista löytyy muutakin hyvää.

Tänä suvena 2020 Porin torilla nököttää Mr. Paninin paniniauto, joten nälässä ei tarvitse Porin torilla tallustella. Paniniautosta löytyy Mr. Paninin konsulenttina toimiva Silja Kariaho. Iloinen ja pirteä Silja kertoo hersyvästi nauraen, että torilla tunnelma on omanlaisensa.

– Torilla ihmiset ovat hyväntuulisia ja jutustelevat tuntemattomien kanssa aivan luonnikkaasti, jopa myös ne hiukan jäyhemmätkin. Torilla ei murjoteta, sanoo Silja ja nauraa helakasti päälle.

Mr. Paninin tuotevalikoimaan kuuluu 12 erilaista paninia. On lihaa, kalaa, vegeä ja gluteenitonta. Kaikki rapeat paninit tehdään käsityönä Ulvilassa ja raaka-aineina käytetään lähileipomon tuoretta leipää, itsetehtyä majoneesia sekä kotimaista lihaa ja kalaa. Porissa paniniautossa on myynnissä valikoima panineja, mukana ovat tietenkin ne kaikki suosituimmat paninimaut. Mikäs panini se porilaisen suuhun parhaiten passaa?

– Kebab-Valkosipulipanini on se ehdoton ykkönen. Toinen porilaisten suosikkimaku on BBQ Kana-Pekonipanini ja myös vegepaninia täällä menee kaupaksi. Vaikka paniniauto on ollut täällä vasta muutamia viikkoja, on paninilla jo liuta vakioasiakkaita täällä, iloitsee Silja.

Kesäaikana Silja ja paniniauto ovat Porin torilla pääsääntöisesti arkisin, kello kymmenestä eteenpäin. Jos osut kulmille, niin poikkea paninille. Torilla tavataan!

Instagram-tililtä @paninimummu voit seurata, miten Siljan ja Paninin kesä Porin torilla sujuu.

Mr. Panini on osa Snellman-konsernia