Snellman Pro ja Pispalan Pulteri – ammattilaiset yhteistyössä

Snellman-konserniin kuuluva Snellman Pro on suomalaisen HoReCa-alan edelläkävijä. Ammattikeittiöiden kumppani, jonka tarjonnassa yhdistyvät Snellmanin kotimainen lihaosaaminen, Kokkikartanon valmisruokaosaaminen sekä IceCoolin kansainvälinen pakasteosaaminen. Pro:lla panostetaan tiiviimpään, avoimempaan sekä parempaan kumppanuuteen, kaikki myyntiin tulevat tuotteet kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Tampereen Pispalan vehreän kauniissa maisemissa sijaitsee konstailematon lähiöravintola Pispalan Pulteri. Ravintola on piristänyt Pispalan ravintolakulttuuria jo vuodesta 1968 ja ravintoloitsijana on 20 viime vuoden ajan toiminut Juha ”Kältsy” Tuominen.

Snellmanin ja Pispalan Pulterin yhteistyö on alkanut vuonna 2008. Snellman Pro:n myyntimiehen Jyrki Heinosen ja ravintoloisija Juha ”Kältsy” Tuomisen kesken vallitsee aivan erityinen ja avoin asiakassuhde, joka on muuttunut vuosien varrella ystävyydeksi. Tärkeitä hyvän yhteistyön elementtejä ovat kotimaisuus, hyvät ja tasalaatuiset tuotteet sekä toimitusvarmuus.

Jos valitset Pispalan Pulterin ruokalistalta mitä tahansa liharuokaa, sinulle tarjotaan aina Snellmanin 100 % suomalaista lihaa. Listan ehdoton klassikko ja suosikki on Snellmanin maatiaispossusta valmistettava Superpihvi.

 

Mitä muuta Snellman Pro tarjoaa yhteistyökumppaneilleen, siitä lisää täällä