Snellman ja Micke Björklund löysivät toisensa

Kokki ja tosi-tv-tähti Micke Björklund on viime aikoina näkynyt ruuduilla erilaisissa Snellman-yhteyksissä. Molemmat osapuolet ovat innoissaan yhteistyöhankkeesta. 

Snellman ja ahvenanmaalainen mestarikokki Michael Björklund ovat toimineet yhdessä ennenkin, muun muassa Snellmanin juhliessa 60-vuotista taivaltaan. Tämän vuoden alussa solmittu kaksivuotinen sopimus pitää sisällään markkinointiyhteistyötä.

Tv-kokki kävi heti alkuvuodesta tutustumassa Snellmanin Lihanjalostuksen teurastamon ja leikkaamon toimintaan Pietarsaaressa. Samalla hän sai arvokasta tietoa tänä vuonna 70 vuotta täyttävän perheyrityksen tavasta valmistaa mahdollisimman luonnollisia ja hyvälle maistuvia tuotteita.

– Meidän henkilökuntamme on tykännyt kovasti Micke Björklundin vierailuista. Hän on niin innostava, että into tarttuu meihin muihinkin. Uskomme, että hänen huumorinsa, positiivinen energiansa ja vahva osaamisensa tekevät hänestä hyvän lähettilään puolestamme sekä Suomeen että Ruotsiin, toteaa Snellmanin Lihanjalostuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.

Helmikuussa Björklund tarjosi Snellmanin henkilökunnalle Teamsin kautta mahdollisuuden vierailla keittiössään Ahvenanmaalla. Silloin aiheena oli positiivinen energia, työssä viihtymisen tärkeys ja kuinka tärkeää on olla läsnä perheelleen.

Somenäkyvyys edellä

Snellman ja Snellmanin tuotteet ovat näkyvästi esillä Björklundin videoissa ja sosiaalisen median eri kanavissa. Puhtaista raaka-aineista Pietarsaaressa valmistetuilla tuotteilla tehdyt ruoanlaittovideot Björklundin suositulla YouTube-kanavalla ovat osa yhteistyötä.

Kesän aikana Björklund osallistuu minisarjan videotuotantoon. Sarjassa hän vierailee roadtrip-hengessä pohjalaisilla maatiloilla ja Snellmanin tuotantotiloissa Pietarsaaressa. Ja tekee siinä sivussa hyvää ja inspiroivaa ruokaa.