Paniniautolla ennätysmäärä kesätapahtumia

Kahden vuoden hiljaiselon jälkeen Mr. Paninin myyntiauto kiertää jälleen kesätapahtumissa ruokkimassa nälkäistä festivaalikansaa. Mr. Panini on menossa mukana aina toukokuun lopusta elokuun loppuun. Tapahtumat ovat merkittäviä paitsi myynnillisesti myös näkyvyyden kannalta.

–Kesä näyttää oikein valoisalta, kertoo Mr. Paninin myyntipäällikkö Minna Tyni.

Paniniautoa luotsaavat nyt kolmatta kesää Silja ja Rami Kariaho Eurasta. Silja on Mr. Paninin pitkän linjan konsulentti ja brändilähettiläs. Kariahot kiertävät paniniautolla pääasiassa musiikkifestivaaleja, minkä lisäksi Mr. Paninilla on myyntitelttoja eri tapahtumissa kuten Helsinki Cup -jalkapalloturnauksessa sekä Suviseuroilla. Jälkimmäinen onkin kesän tapahtumista isoin.

– Se tuo normaaliin viikkomyyntiin roiman lisän, Minna Tyni kertoo.

Paniniauto nähdään tänä kesänä ainakin musiikkitapahtumissa Järvenpää Soi, Rock In The City Lahdessa ja Keravalla sekä Waltikan venetsialaisilla Valkeakoskella. Valikoimassa on paninien lisäksi Mr. Paninin tänä vuonna myyntiin tulleita kylmänä syötäviä ohutleipärullia.

– Tänä vuonna panostamme parempaan näkyvyyteen festarialueella. Mukana on erilaista rekvisiittaa, että meidät olisi helppo löytää.