Vi ses på torget – Paninibil i Björneborg

Ska du på semester? Den här coronasommaren 2020 semestrar de flesta i hemlandet. Vem saknar stränderna vid Medelhavet då man kan hitta fina och vackra stränder också närmare. Har du redan besökt Björneborg och den sex kilometer långa sandstranden Ytterö? Den är värd ett besök. Speciellt nu, då man kan hitta också annat gott i Björneborg.

I sommar, 2020, behöver man inte gå hungrig i Björneborg för där står Mr. Paninis paninibil parkerad på torget. I bilen jobbar Silja Kariaho, en av Mr. Paninis konsulenter. En pigg och glad Silja berättar skrattandes att stämningen på torget är nånting helt speciellt.

– På torget är alla på gott humör och babblar glatt också med obekanta, även de som är lite blygare till naturen, säger Silja med ett bubblande skratt.

Mr. Panini har 12 olika paninismak i sitt urval. Det finns kött, fisk, vege och glutenfri. Alla frasiga panini har skapats för hand i Ulvsby, av färskt bröd från närbageriet, egengjord majonnäs och inhemskt kött och kyckling. Urvalet i paninibilen är begränsat men alla de mest populära paninivarianterna är förstås med. Vilken panini passar då bäst i munnen på en björneborgbo?

– Kebab-Vitlökpanini är absolut nummer ett. Den andra favoritsmaken här är BBQ Kyckling-Baconpanini och även vegepanini går åt här. Paninibilen har varit här endast några veckor, och ändå har vi redan flera stamkunder, jublar Silja.

Under sommaren finns paninibilen med Silja på torget i Björneborg huvudsakligen på vardagar, från kl. 10 framåt. Om du råkar vara i knutarna, ta en sväng till torget och pausa för en panini. Vi ses på torget!

På Instagram @paninimummu kan du följa med hur det går för Panini och Silja på torget i Björneborg.

Mr. Panini är en del av Snellman-koncernen