Snellman Pro och Pispalan Pulteri – proffs i samarbete

Snellman Pro som tillhör Snellman-koncernen är en föregångare inom den finska HoReCa-industrin. En partner för professionella kök, som kombinerar Snellmans finska köttexpertis, Kokkikartanos expertis inom färdigmat och IceCools internationella kunnande inom frysta livsmedel. Pro satsar på ett närmare, öppnare och bättre samarbete, alla produkter som säljs utvecklas i samarbete med kunderna.

En okomplicerad förortsrestaurang Pispalan Pulteri är belägen i den lummiga och vackra naturen i Pispala i Tammerfors. Restaurangen har varit en del av Pispalas restaurangkultur sedan 1968, krögaren har varit Juha ”Kältsy” Tuominen under de senaste 20 åren.

Samarbetet mellan Snellman och Pispalan Pulteri inleddes 2008. Det finns en mycket speciell och öppen kundrelation mellan Snellman Pros säljare Jyrki Heinonen och krögaren Juha ”Kältsy” Tuominen. Genom åren har relationen förvandlats till vänskap. Viktiga delar av ett gott samarbete är finskt ursprung, produkter av god och jämn kvalitet samt leveranssäkerhet.

Väljer du någon kötträtt från menyn blir du alltid erbjuden Snellmans 100 % finska kött. Den absoluta klassikern och favoriten på listan är Superbiff gjord av Snellmans lantgris.

Läs mer om Snellman Pro:s verksamhet här