Paninibilen har ett rekordantal sommarevenemang

Efter att ha levt en slumrande tillvaro i två år kommer Mr. Paninis foodtruck igen att finnas med på olika sommarevenemang till alla hungriga festivaldeltagares glädje. Paninibilen kommer att rulla runt från slutet av maj till slutet av augusti. Evenemangen är viktiga inte enbart för försäljningen, utan även med tanke på synligheten.

– Sommaren ser riktigt lovande ut, säger Minna Tyni, försäljningschef på Mr. Panini.

Det är nu tredje sommaren som Silja och Rami Kariaho från Eura har ansvaret för paninibilen. Silja har jobbat länge som konsulent och varumärkesambassadör för Mr. Panini. Paret Kariaho medverkar i huvudsak på festivaler med paninibilen. Mr. Panini har dessutom säljtält vid olika evenemang, som fotbollsturneringen Helsinki Cup och Sommarmötet. Det senare är sommarens största evenemang.

– Det medför ett rejält tillskott i den normala veckoförsäljningen, säger Minna Tyni.

I år kommer paninibilen att medverka åtminstone vid musikevenemangen Järvenpää Soi i Träskända, Rock In The City i Lahtis och Kervo samt Waltikan venetsialaiset i Valkeakoski. Utöver panini säljs även Mr. Paninis nya tunnbrödsrullar som äts kalla.

– I år satsar vi på större synlighet på festivalområdet. Vi kommer att ha olika slags reklamflaggor och jätteballonger så att det ska vara lätt att hitta oss.